BFG-TRK-Bus-BL

gradski

Gradski dežurci – Gradski prijevoz

Slobodno namjestite satove prema našem autobusnom redu vožnje
Opremljen za gradsku džunglu

Gume za autobuse BFGoodrich® leže na cesti u svako godišnje doba. S oznakama M+S i 3PMSF, ispitane su i dokazane na zamrznutim norveškim cestama, sve da bismo mi bili mirni, a naši putnici sigurni. Poseban softver, zahvaljujući ugrađenom RFiD čipu, u minuti Vam javlja o stanju guma, tako da poslove održavanja možete planirati unaprijed i tako vrijeme izvan pogona svesti na minimum. Zadovoljstvo 100% zajamčeno.

Povećajte životni vijek guma, a ne troškove

Nikad ne probijamo svoj proračun za gume i to zahvaljujući ponudi 100% obnovljivosti. Karkase guma izdržljive su dovoljno da gume za autobuse, kada se istroše, možemo protektirati u tvornicama Laurent Retread ili radionici Recamic. Ne samo da dobivamo dobru vrijednost za uloženi novac, već ostajemo sigurni na svakom dodatnom kilometru koji prijeđemo na svojim autobusnim linijama.

Slušajte cestu

Autobusni putnici i ljudi na ulicama, svi imaju koristi od tihog gradskog prijevoza. Gume za autobuse koje proizvode manje buke bolje su jer čujete što se događa na ulici, jer pružaju ugodniju vožnju i zadovoljavaju norme za emisije buke na snazi u urbanim sredinama.