BFG-TRK-Coach-BL

duge ture

Međugradski gusari – usluge prijevoza na daleka odredišta

Naš su dragocjeni teret – putnici.
Prijeći udaljenost između autobusnih kolodvora

Putnici su nestrpljivi da dođu do svog odredišta, kao i da se vrate kući i svima pričaju o tome. Nama je, kao vozačima putničkih autobusa, prioritet sigurnost na cesti, s kakvim se god uvjetima i izazovima suočili. Putujući diljem svijeta, gume BFGoodrich® dokazale su svoju vrijednost. Zadovoljstvo 100% zajamčeno

Povećajte broj putnika, ne troškove

Naš međugradski, regionalni i nacionalni prijevoz, čak i učenička putovanja,  pred našim je gumama jednako težak posao kao i pred našim proračunom, da ostvare veću kilometražu uz manju potrošnju goriva. BFGoodrich® ističemo zbog njihove ponude 100%-tne obnovljivosti, a naše gume dajemo na protektiranje u tvornice Laurent Retread ili radionice Recamic, za još više vožnje uzduž i popreko cijelog kontinenta.

Brzi popravak

Nitko ne voli neugodna iznenađenja, a ona se nužno događaju. Puno se bolje osjećamo kada smo spremni na nepredvidivo. Pomoć na cesti tvrtke BFGoodrich® čuva nam leđa 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, da nas brzo vrati na put k našem odredištu. Što god se dogodilo, svoje putovanje imamo pod kontrolom.