MOJA IGRALIŠTA

 

 


 

Vaš život na cesti je težak. Duge smjene, promjenjive smjene, grubi uvjeti na cesti, zahtjevni klijenti, ... Bili ste tamo, znate kako je to. I to je ono što volite. A sada, pogledajte tko je s vama!
 

Gume za kamione i autobuse BFGoodrich® NAPOKON su stigle u Europu.
 

Od 1914, trkaće gume  BFGoodrich® dokazale su svoje performanse na svim glavnim izazovima i trkaćim stazama, uključujući Baja 1000, Cross-Country reli svjetskoga kupa i Dakar, skupljajući brojne trofeje i pobjede tijekom godina.
 

Vozači kamiona s raznih kontinenata zaklet će vam se u njihovu izdržljivost. Bilo da vučete teret na dugoj ruti, provlačite se kroz gradsku džunglu ili se probijate kroz blato i led, BFGoodrich® je čvrsto na strani kamiona i vozača kamiona. Za vozača teretnog vozila, vozača kipera, vozača gradskog ili putničkog autobusa i dostavljača paketa od vrata do vrata, tu su gume za svako igralište i sve zahtjeve za performansama. 
 

Zgrabite svoje ključeve. Vrijeme je za težak posao. ... i grubu igru!
 

Vožnja pod vedrim nebom
Trik-pitanje: Biste li radije vozili ili stajali? Nije zagonetka! Gume BFGoodrich® rade teško kao i Vi, noseći Vaš kamion kilometrima i nudeći izvrsnu vrijednost za uložen novac!
 

Žvakanje šljunka
Tko se još boji velikog, zločestog tereta? Teški građevinski radovi su u Europi veliki posao i nitko nema vremena za zastoje. Izdržljive gume koje grizu za kamenje, prašinu i asfalt prate vas po cijelom gradilištu, dan za danom.


Izbor najbrže putanje
Brzo, koliki je vaš sigurni put kočenja na kiši? Priznajte, kada imate tisuću (bar tako osjećate) paketa za isporučiti i preuzeti, ponekad bi Vam bilo draže da... na cesti nema nikoga. Poput kamiondžija, BFGoodrich® je pouzdan, marljiv i otporan na udarce, tako da uvijek možete biti u pogonu i formi.

Nema vremena za stajanje na rubnjaku
Odakle se sad stvorio taj biciklist?! Gume za autobuse BFGoodrich® vaš su tihi partner dok brinete za sigurnost putnika dok ih užurbano vozite do njihove stanice. I znate da su Vaše gume pouzdane jer Vam namjenski softver, zahvaljujući ugrađenom RFiD čipu javlja kada treba planirati održavanje. Možete se slobodno koncentrirati na cestu.
 

Putovanje do novih krajolika
Koja Vam je nadraža autocesta kou ste ikad vozili? Gume za autobuse BFGoodrich® su tiše i putnici su zahvalni jer ih manja buka pri kotrljanju uspavljuje dok ih umiruje spoznaja da su na sigurnom i da će za nekoliko sati biti negdje drugdje.

PRONAĐI MOG DISTRIBUTERA

BFGoodrich može opremiti Vaš kamion gdje god bili. Pronađite svog dobavljača guma i pokrenite razgovor.
Pronađi me